keskiviikko 29. elokuuta 2018

Pientä hiljaiseloa havaittavissa

Nimittäin allekirjoittaneen kohdalla. Luvassa lähinnä semiangstista vuodatusta, pahoitteluni siitä.

Loppukevät ja kesä olivat kovin hektisiä. Työt haittasivat harrastuksia (muitakin kuin pikseliponeja), kaikki vähänkään pidemmät vapaat kuluivat kaukosuhteen ylläpitoon ja jokaiselle päivälle oli jotain ohjelmaa. IRL on siis kiirettä ja stressiä riittänyt, eikä konetta ole jaksanut avata läheskään joka päivä. Kun vihdoin päivän päätteeksi pääsi kotiin, energiaa riitti lähinnä television tuijotukseen ja kaikkeen vähemmän hyödylliseen tekemiseen.

Olen huomannut, että tämä on osittain vaikuttanut myös virtuaalihevosteluun. Tykkään tehdä kerralla aina enemmän tämän harrastuksen eteen, joten jos aikaa on ollut vain tunti-pari, olen ehkä korkeintaan selannut hieman foorumia ja vilkaissut, onko kisoista joihin olen osallistunut tullut tuloksia. Kisaosallistumisiakin on kiireessä muutama tullut lähetettyä, mistä syystä ilmoittautumisiin on tullut normaalia enemmän huolimattomuusvirheitä. Anteeksi siitä, toverit!

Hevosille, etenkin Sîr Angrenin asukkaille, on ollut myös jotenkin normaalia hankalampaa löytää oreja/tammoja varsoja varten. Toki syynä saattaa olla hieman harvinaisemmat rodut, jotka ovat olleet jalostustopassa esillä kevään ja kesän aikana. Mukaan on mahtunut kuitenkin myös vähän yleisempiä rotuja, ja Hirttivaaran suokkienkin kanssa on ollut jotenkin vähän nihkeää. Omatoimisesti vanhempiehdokkaita etsiessäkään ei ole tullut hirveästi mitään riittävän kiinnostavaa vastaan tai jos on, niin hevosella on suvussa jo liikaa tuttuja niitä. Kesän tapahtumajärjestäminenkin meni omalta osaltani hieman pyllylleen, mikä vaikutti negatiivisesti harrastusintoon kaiken IRL kiireen ja myllerryksen ohella. 

Jotenkin kesän aikana virtuaalihevosiin ja keskusteluihin on ollut jotenkin hieman vaikea päästä mukaan. Olen kokenut ns. riittämättömyyden tunnetta ja omat tallit ja projektit ovat lähinnä ärsyttäneet. Myös tämä on syönyt harrastusintoa.

Koko virtuaalihevoshistoriani ajan harrastustyylini on ollut sellaista, että tulee niitä aktiivisempia kausia, joita seuraa hiljaisempi jakso, jollaisella tällä hetkellä todennäköisesti taas mennään. Aktiivisempi kausi odottanee taas nurkan takana ja uusi into pikseliponeihin syttyy, kun vapaa-aikaa ja mahdollisuuksia koneella istumieen löytyy enemmän. Pikseliponit eivät onneksi kuole, vaikka välillä hieman vähemmälle huomiolle jäisivätkin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti