perjantai 27. heinäkuuta 2018

Katsaus uuden vuoden lupauksiin

Vuosi 2018 on ennättänyt jo puoleen väliin, joten nyt voisi olla sopiva aika hieman tarkastella vuoden vaihteessa tekemiäni lupauksia tälle vuodelle.

Hanki aikuiskuva kaikille Hirttivaaran hevosille
Tähän lupaukseen on aika mahdotonta antaa mitään lopullista vastausta kesken vuoden, kun tallin hevosmäärä kuitenkin hieman elää ja voi vielä muutua ennen vuoden loppua. Tällä hetkellä kuva puuttuu kahdelta hevoselta. Yritys kuvien aikaansaamiseksi on ollut kova, mutta jälki ei ole miellyttänyt riittävästi omaa silmää, minkä vuoksi myös piirrustusinspis on kärsinyt.

Kirjoita blogiin vähintään kerran kuukaudessa
So far so good! 

Järjestä vähintään viidet kilpailut jokavuotisten kekkereiden lisäksi
Sîr Angrenissa järjestin keväällä yhdet näyttelyt. Tähän voinee laskea halutessaan myös Trullinummen synttärikisat, joita ei ole järjestetty aktiivisesti joka vuosi, sekä laidunkutsun, vaikka kyseessä ei olekaan kilpailut.

Okei, ehkä virallinen tilanne tällä hetkellä on 1/5 kisaa järjestetty.

Tee enemmän harrastuksen yhteistä hyvää ajatellen
No nyt täytyy kyllä myöntää, etten ole tämän lupauksen eteen tehnyt yhtään mitään. Toki osittain syytän kyllä kovasti vaivannutta aikapulaa, mutta taitaisi silti olla ryhtiliike edessä tämän lupauksen suhteen.

Lahjo kasvattien omistajia
Tämä lupaus on täytetty! Hirttivaaran synttärijuhlissa tarjosin valmennuksia tallin kasvateille. Aika surkeahan tuo päivän ratsukoiden määrä oli (huikeaasti vain yksi osallistuja..).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti