tiistai 13. kesäkuuta 2017

Koirien näyttelymenestystä

Välillä vähän koirajuttuja!

Päivittelin eilen koiraprojektini virtuaalikennel Korpinmustan asukkaiden kilpailukalentereja viime kuun kilpailuiden osalta. Meidän rakennekuvan omaavat koirat osallistuivat kaikki PIVIKO:n Suomen voittajaan. Pari meidän hauvaa pääsi käymään näyttelyissä jo viime joulukuussa ja pärjäsivät melko heikohkolla menestyksellä toiveisiini nähden. Edelliskerrasta sen suuremmin lannistumatta suuntasin näyttelyihin tällä kertaa hieman isomman koiralauman kanssa, jos ei muuta niin ihan PIVIKO:n kannatusmielessä. Toisaalta tämä on varmasti myös hyvä mittari katsoa miten koirien piirtäminen sujuu omalta osaltani, sillä elämäni ensimmäisen "kunnollisen" koirapiirrokseni taisin rustailla vasta viime elokuussa, juurikin tämän koiraprojektini myötä.


cairnterrierinarttu Kokert Turn Off The Radio

Ronja oli ns. ykköskoirani näihin näyttelyihin lähdettäessä. Ronjan kuva on oma suosikkini kaikista piirtämistäni koirakuvista, joten luonnollisesti odotin ja toivoin siltä parasta tulosta meidän koirapoppoosta. Ja oikein hyvinhän tytteli pärjäsikin, palkintorivi oli ERI1 SA PN1 SERT CACIB ROP vPFINW-17 ja siihen vielä päälle RYP1. Nämä koiramaailman palkinnot, lyhenteet sun muut ovat mulle ihan täyttä hepreaa, mutta pienen tietojenhakureissun jälkeen sain näistäkin hieroglyfeistä kiinni :D Luonnollisesti olin oikein tyytyväinen tähän menestykseen!

irlanninsusikoiranarttu Yellowcard Windy Weather

Mutta eipä se ilo loppunut pelkästään Ronjan menestykseen, sillä myös meidän Wendy haali itselleen samanmoisen palkintorivin (ERI1 SA PN1 SERT CACIB ROP vPFINW-17 & RYP1), minkä lisäksi tyttö sai vielä BIS4-sijoituksen! Vaikka Wendyn kuvaan olenkin ollut aika tyytyväinen, niin näin hyvä näyttelymenestys tuli kieltämättä vähän puskista. 

EH laatumaininnan saaneita koiriakin meillä oli kaksi; borderterrierinarttu Aura, joka on oma kasvattini, sekä suomenpystykorvanarttu Näpsä, jonka kuva lukeutuu niinikään omiin suosikkeihini. Borderterriereistä, jotka mulla on tarkoitus pitää meidän ykkösrotuna, täytyy kyllä sanoa sen verran, että niille on aivan törkeän vaikea piirtää kuvia! Borderit ovat kuitenkin melko vaatimattoman näköisiä otuksia (mm. viemärirotan, saukon ja piskin näköisiksi sekä juuriharjoiksi jaloilla olen näitä kuullut kutsuttavan), joten ei luulisi kovin vaikeaa olevan, mutta kyllä se vain on!

H laatumaininnalla palkittiin meidän ihastuttava karkeakarvainen mäyräkoirauros Pepe sekä borderterrieriuros Tiku.  Meidän siperianhuskynartut Suski sekä Moona palkittiin T laatumaininnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti