perjantai 1. tammikuuta 2016

Uuden vuoden lupauksia

En ole oikein koskaan harrastanut uuden vuoden lupauksia, koska asioiden lupaaminen on niin kovin helppoa, mutta se toteutus.. Noh, se ei aina onnistu aivan suunnitellulla tai toivotulla tavalla. Ajattelin nyt kuitenkin tehdä poikkeuksen, ja kirjata tähän muutaman virtuaaliharrastukseen liittyvän lupauksen vuodelle 2016. Onpahan sitten jotain, mitä yrittää tavoitella tänä vuonna! (:


- Lupaan saada Trullinummen toiminnan rullaamaan
Trullis on mun virtuaalihermojen lepuutuspaikka ja tykkään tallista tositosi kovasti, sillä se on tavallaan kotikontujeni virtuaalinen ilmentymä muokattuna sellaiseksi pieneksi maalaistalliksi, josta olen niin kauan haaveillut. Eli tavoitteena on järjestää ainakin kymmenkunta tapahtumaa/aktiviteettia ja hankkia hoitajat meidän omille polleille!

- Lupaan tehdä uuden kasvattiennätyksen Rautkymiin/100 kasvattia vuodessa
Vuonna 2010tehty  ennätys, 72 kasvattia, rikottiin siis viime vuoden aikana, sillä vuonna 2015 meille syntyi ainakin 88 hevoskasvattia + 1 aasikasvatti. Lopullisesta määrästä en ole aivan varma, sillä joulukuun varsoja en ole näemmä vielä ehtinyt listalle lisätä. Voitaisiin vaikkapa siihen 100 kasvattiin siis tähdätä. Eli tällainen tuplalupaus!

- Lupaan piirtää/hankkia kaikille Hirttivaaran hevosille aikuiskuvat
Pohdin hetken, lupaisinko kaikille pelkät kuvat, mutta asetetaan nyt tällainen kunnon tavoite. Turvaudun vaikka valmislineihin, jos on pakko. Melkein puoli vuotta pelistä pois ollut piirtopöytäkin on taas menossa mukana, mikä helpottaa tietty tätä luomisen tuskaa, eikä tarvitse niin paljoa paperia tuhlata :D

- Lupaan kirjoittaa blogiin vähintään kerran kuukaudessa
Eli jatketaan melko lailla samaan tahtiin, kuin viimekin vuonna: parina kuukautena jäi kirjoittelematta (blogin toukokuisen uudelleenaktivoitumisen jälkeen), mutta noin niinkun muuten meni ihan kivasti.

- Lupaan käyttää ainakin 10 hevosta laatuarvosteluissa
Ja varsa-arvosteluja ei siis lasketa! Tämä on ihan hyvä lupaus, sillä mulla on kuitenkin sen verran paljon hevosia, jotka vaatisivat vain panostusta teksteihin, ja ne voisi viedä laatiksiin. Josko tämä vähän motivoisi!

- Lupaan kuopata vanhat hevoset
Kai se joskus on pakko niistäkin luopua. Nyyh.. Muutaman kärsin laittaa jo viime vuoden lopulla kuoppaan,  mutta siltikin Rautkymissä pari vanhaa pierua vielä puksuttavat eteenpäin, vaikka nekin oli jo männä kesänä tarkoitus laittaa pois..

- Lupaan, että Rautkymissä on vuoden lopulla yli 300 hevosta vähintään 50 eri rodusta
Tämä ei nyt toivottavasti hirveän vaikea ole, tilanne kun on nyt 274 hevosta 45 eri rodusta. Mutta nyt kun sanon, että helppo nakki, niin varmaan pissii tämä lupaus ihan huolella :D

- Lupaan olla aktiivinen foorumeilla/aktivoitua myös virtuaalifoorumin puolella
Hötölässä pyörin päivittäin (mutta voisin kommentoida ehkä nykyistä enemmän), VF:llä on ollut hiljaisempaa. Mutta siellä olo vaatii tosin panostusta myös kanssaharrastajien osalta, sillä turha siellä on yksin mitään huudella.

BONUS: Lupaan hankkia Rautkymiin simppelimmän ja toimivamman ulkoasun
Ainakin hevosille. Ja sovitaan, että tämä on tällainen puolilupaus, jonka EHKÄ toteutan. Eli siis tämä ei ole päiväjärjestyksessä se ensimmäinen tehtävä. Mutta ihan tosissaan, me tarvittaisiin sellainen toooosi simppeli ja leveä ulkoasu, mihin mahtuu hyvin ainakin nelipolvinen sukutaulu.Jees, näillä mennään. Josko tänä vuonna tehtäisiin joku kunnon panostusennätys tämän harrastuksen kanssa! (; Teittekö te lukijat mitään virtuaalihevosiin liittyviä lupauksia uudelle vuodelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti