sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Lupauksia vuodelle 2018

Kuluneelle vuodelle ei tullutkaan tehtyä yhtäkään lupausta. Jos vuodelle 2018 taas heittäisi kuitenkin muutaman pikseliponiaiheisen lupauksen, joiden pariin sitten palata, jos muuten tuntuu olevan motivaation kanssa hankaluuksia tämän harrastuksen parissa.

Hanki aikuiskuva kaikille Hirttivaaran hevosille
Aivan, kuin olisin kuullut tämän lupauksen aiemminkin.. Ja totta tosiaan, samaa lupasin aikoinaan vuodelle 2016, jolloin lupauksen toteutuminen jäi näemmä kiinni vain kahdesta kuvasta. Nyt voitaisiin pistää paremmaksi ja oikeasti toteuttaa tämä lupaus.

Kirjoita blogiin vähintään kerran kuukaudessa
Ja taas, ihan kuin joku toistaisi rikkinäistä levyä! Mutta rehellisesti sanottuna, blogi jäi nyt kuluneena vuonna aika pahasti paitsioon ja se on toiminut lähinnä vain omien tallieni tilannekatsauskanavana. Asia-aiheita en kuitenkaan aio luvata seuraavallekaan vuodelle, mutta kunhan saataisiin kirjoitusaktiivisuus muuten vain rullaamaan vähän paremmin.

Järjestä vähintään viidet kilpailut jokavuotisten kekkereiden lisäksi
Olen tosi laiska järjestämään kilpailuja. Järjestän vuosittain Hirttivaaran ja Sîr Angrenin synttärikilpailut sekä jouluisin Hirttivaaran Joululoikka-estekilpailut. Vuonna 2018 lupaankin siis järjestää näiden kilpailujen lisäksi vähintään viidet kilpailut, eli yhteensä kahdeksat karkelot koko vuonna.

Tee enemmän harrastuksen yhteistä hyvää ajatellen
Eli siis, voisin hankkia vaikka yhden vastuutehtävän lisää. Tällä hetkellä toimin tuomarina TYH:n laatuarvostelussa sekä PKK:n näyttelyiden muu kuva-luokissa. Yksi tuomarointipesti tai vastaava ei siis varmaankaan maailmaa kaataisi.

Toinen vaihtoehto on tehdä enemmän ilmaista hyvää muille harrastajille. Siis vaikkapa ilmaisia tekstejä tai muotoonlaittoja. Tai sitten voisin vihdoin laittaa sen vapaastikopiointisivuston pystyyn, mihin voisin lykätä esille lukemattomat määrät vanhoja tallien ja tallialueiden pohjapiirroksiani viimeisten 10 vuoden ajalta. Tiedä sitten, onko ilmaisille, ei aina niin kauniisti toteutetuille pohjapiirroksille kovin suurta kysyntää.

Lahjo kasvattien omistajia
Lupaan siis järjestää jonkin valmennuspäivän tai jaella ilmaisia tekstejä muiden omistuksessa oleville kasvateilleni. Mitäpä tätä enempää selittelemään.


Eiköhän tässä ole jo ihan kivasti asioita luvattuna, nuo kaikki luvatut asiat kun vaativat jonkin verran aikaa toteutuksensa kanssa. Ja koska olen laiska ja mukavuudenhaluinen, joten vähempi parempi , hehee. Olisi kiva kuulla myös teidän muiden pikseliponiaiheisia lupauksia tulevalle vuodelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti