perjantai 1. helmikuuta 2019

Katsaus vuoden 2018 lupauksiin

Vuosi 2018 oli ja meni, ja niin meni myös ensimmäinen kuukausi vuotta 2019 ennen kuin pääsin pureutumaan viime vuoden lupausten toteutumiseen. Lupausten toteuttaminen alkoi ihan hyvällä menestyksellä, mutta loppuvuoden ajan- ja motivaationpuute romutti pitkälti koko homman.


Hanki aikuiskuva kaikille Hirttivaaran hevosille
Ionin Kullattu oli ainoa, joka jäi ilman kuvaa. Toki tamman kuvaa on jo hahmoteltu luonnosvihkoon useita kuukausia sitten, mutta koskaan en ole saanut sitä viimeisteltyä. Tämä lupaus jäi siis niiiiiin kovin vähästä kiinni.

Kirjoita blogiin vähintään kerran kuukaudessa
Tämän lupauksen osalta homma rullasi hyvin aina elokuuhun saakka. Kesän lopulla taantuman iskiessä en ennättänyt kirjoittaa mitään syyskuulle, joten eipä sitten loppuvuoden osaltakaan pahemmin kiinnostanut kirjoitella. Eipä mitään kirjoiteltavaa tuolloin olisi juuri ollutkaan.

Järjestä vähintään viidet kilpailut jokavuotisten kekkereiden lisäksi
Tämä taisi jäädä siihen yhteen ylimääräiseen näyttelyyn tämän vuoden osalta. Kilpailuiden osalta meillä meni kyllä noin niinkuin muutenkin erittäin huonosti, sillä tältä vuodelta jäivät väliin myös jokavuotisista kilpailuista Sîr Angrenin synttärikisat sekä Hirttivaaran joulukuinen Joululoikka-estekilpailu.

Tee enemmän harrastuksen yhteistä hyvää ajatellen
Mitään en tainnut tehdä tämän lupauksen eteen, hups.

Lahjo kasvattien omistajia
Mitä ihmettä, yksi toteutettu lupaus! Vaikka tämäkin rimaa hipoen. Kesällä tarjosin siis Hirttivaaran kasvateille ilmaisia valmennuksia tallin kymppisynttäreiden kunniaksi. Tämä tempaus tosin ns. paransi vain yhden maailmalle lähteneen kasvatin elämää, mutta toteutettu lupaus tämä silti on.



Tälle vuodelle päätin, etten aio tehdä lupauksia. Ne kuitenkin toistaisivat pitkälti samaa kaavaa kuin lupaukset edelliselle vuodelle, minkä lisäksi myös toteutus jäisi todennäköisesti samaiselle tasolle. Katsotaan taas yhden välivuoden jälkeen, josko ensi vuodelle olisi jotain uutta lupailtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti